MediDen Handsker

Hos MediDen producer vi vores egne pudderfrie nitril-handsker i højeste kvalitet. Ved både at være producent og leverandør har vi sprunget det dyre mellemled over, så du kan få nitril-handsker til en meget bedre pris.

Medicinsk undersøgelses- og beskyttelseshandske

MediDen Nitril Classic – Blå
MediDen Nitril Classic – Hvid
MediDen Nitril Classic – Sort
MediDen Nitril Pro – Blå
MediDen Nitril Pro – Sort

Vi har sat et grønt aftryk på både design, produktion og levering af vores MediDen Handsker. Emballagerne består af genbrugsmaterialer og er redesignet, således at æskerne fylder mindre i transporten. Det betyder, at vi har sparet 5,6 % af vores transport og dermed reduceret udledning af CO2 med 5,6 %. Ved at købe MediDen Handsker er du derfor aktivt med til at mindske menneskets negative aftryk på miljøet.

MediDen Mundbind

Hos MediDen producerer vi vores egne mundbind i højeste produktkvalitet. Ved både at være producent og leverandør har vi sprunget det dyre mellemled over, så du kan få Type IIR-mundbind til den absolut bedste pris.

Kirurgisk CE-godkendte Mundbind

MediDen Type IIR, Blå i dispenserkasse
MediDen Type IIR, Hvid i dispenserkasse
MediDen Type IIR, Blå, Astma Allergi Danmark-godkendte
MediDen Type IIR, Hvid, Astma Allergi Danmark-godkendte

MediDen Mundbind er CE-godkendte og opfylder alle internationale testformer. De er naturligvis også certificeret af Astma-Allergi Danmark. Vi har derforuden sat et grønt aftryk på både design, produktion og levering af vores MediDen Mundbind. Vores emballage-reduceret version er designet med henblik på mindst muligt ressourceforbrug under fremstilling og transport. Derudover har vi sikret, at de fylder minimalt i både opbevaring og i affaldsbeholderen.

Andre produkter

MediDen er også leverandør af medicinsk udstyr fra andre anerkendte producenter. Ens for alle produkter er, at de er nøje udvalgt på baggrund af ‘bedst i test’ hos tandlæger og i fødevareindustrien. Derudover er alle produkter testet efter internationale testnormer.

Medicinsk udstyr

Handsker til engangsbrug: Nitril, Latex, Polyethylene, Vinyl
Operationskitler
FFP2-masker

Bestil på dine præmisser

Vi ønsker at skabe værdi for dig ved at levere medicinsk udstyr ud fra dine præferencer. Derfor tilbyder vi stor fleksibilitet i dine bestillingsmuligheder:
Hvordan vil du bestille?

Telefonisk, Mail, SMS eller via Webshop

Hvordan skal aftalen skrues sammen?

Bestilling efter behov, Fast rammeaftale, Køb på afkaldslager*

Hvilke produkter vil du bestille?

Vi kan lave en god kundeaftale ved køb af flere slags produkter

Hvordan vil du betale?

Køb på faktura, leverandøraftale, EAN, MobilePay eller kreditkort.

*Afkaldslager: Hvis du vil have en stor mængderabat uden at bruge lagerplads. Vi opbevarer dine handsker og sender partier afsted omkostningsfrit, hver gang du mangler.

Scroll to Top