Afkaldslager

Vores afkaldslager har fået et afsnit for sig selv, da muligheden er en favorit blandt vores kunder. Køb med afkaldslager betyder, at du kan købe ind i store mængder – og få mængderabatten – uden at du behøver finde plads til produkterne på egne hylder. Konceptet bygger på, at vi opbevarer dine produkter og sender partier afsted, hver gang du mangler. Både håndtering af afkaldslager og den løbende levering er omkostningsfrit.

Vi kan både aftale, at du siger til, når det er ved at være tid til at få fyldt op på klinikken, i restauranten eller et helt tredje sted. Vi kan også aftale, at vi fast sender en mængde afsted hver uge eller måned, så du aldrig løber tør. Aftalen kan skræddersys til dine behov. Med vores afkaldslager sørger vi for, at du kan få den absolut bedste pris og stor forsyningssikkerhed, uden at du behøver bruge plads på opbevaring.

Især tandklinikker finder muligheden attraktiv, da der ofte ikke er megen opbevaringsplads på klinikken, omend handsker og mundbind bruges i stride strømme.

Vil du have personlig service og en fleksibel løsning?

Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi den absolut bedste aftale til dig

Tlf.: 88 62 69 69 // Mail: salg@MediDen.dk

Flere fordele

Du får fleksibel service

Du får højeste kvalitet

Markedets bedste priser​

Dag-til-dag-levering

Et miljørigtigt valg

Scroll to Top