Erhvervs anvendelse

Skab tryghed ved kunderne

En tryg hverdag er med til at skabe et fællesskab for god arbejdslyst og glade kunder. Det kan gå hårdt udover forretningen, hvis kunderne er utrygge. Selv om du har taget alle forholdsregler, kan der stadig opstå utryghed blandt medarbejdere. Derfor kan du hos InnoPrevent lave individuelle tilpassede rammeaftaler, opret dig som kunde i vores webshopsystem eller tag kontakt til vores salgsteam. således at vi står for alt distribuering af mundbind til din virksomhed.

“InnoPrevent tilbyder godkendte medicinske kvalitetsmundbind til erhvervslivet. Du kan styrke din forretning, sikre sundheden og skabe tryghed blandt jeres medarbejdere og kunder med vores mundbind.””

Vi leverer værnemidler

På arbejdspladsen skal der skabes tryghed blandt alle medarbejdere. Efter myndighedernes anbefalinger, bør du anvende mundbind på arbejdspladsen, hvis du har hyppig eller langvarig ansigt-til-ansigt kontakt med dine medarbejdere eller kunder. Hos InnoPrevent laver vi rammeaftaler med virksomheder, så vi sørger for at I får leveret godkendte medicinske mundbind, hvor beskyttelsesgraden er dokumenteret.

Styrk din forretning og gør det trygt at gå på arbejde

  • Ved kundebesøg
  • Ved arbejde, hvor nærkontakt ikke kan undgås
  • Ved rejseaktivitet i lande, hvor det er et lovkrav at bære mundbind

Skab tryghed på arbejdspladsen

Med mundbind og værnemidler kan du skabe mere tryghed, og minimere dine medarbejdere og kunders smitterisiko mod COVID-19.

Lad os stå for distributionen til din virksomhed og skab et godt arbejdsmiljø. Vi leverer mundbind til erhvervslivet og laver rammeaftaler alt efter jeres ønsker og behov. Opret login på vores webshop og læg din ordre eller kontakt vores salgsteam.

Scroll to Top