Markedets bedste pris

Vi tør godt sige, at vi har markedets bedste pris på medicinske kvalitetsprodukter. Men hvad betyder det så, når vi siger, at vi har den bedste pris?

Direkte fra fabrik til forbruger

MediDen er både producent og leverandør af medicinsk udstyr. Vi har derfor skåret alle fordyrende mellemled væk, så du kan få kvalitetsprodukter til den absolut bedste pris.

Prismatch – 10%

Vi har prismatch. Det betyder, at vi matcher enhver anden pris på tilsvarende medicinsk udstyr. Ved at levere produkter direkte fra fabrik til forbruger er vi sikre på, at det ikke kan gøres billigere. Skulle du alligevel finde produkterne billigere, så matcher vi naturligvis prisen og trækker endnu 10% fra.

Mængderabat

MediDen tilbyder mængderabat. Vi ønsker ikke, at der skal være forskel på vores priser, men det er klart, at vi har færre omkostninger forbundet med at producere, opbevare og levere i større mængder. Derfor giver vi også mængderabat. Jo mere du køber, jo bedre pris kan du forvente. Har du ikke plads til at opbevare de store mængder, tilbyder vi afkaldslager uden ekstraregning. Det betyder, at vi opbevarer dine produkter og sender leverancer afsted, når du mangler.

Fordelskunde

Hos MediDen tilbyder vi flere forskellige produkter inden for medicinsk udstyr. Vi kan derfor også lave en god fordelsaftale for dig, der eksempelvis både har brug for handsker og mundbind. Her gælder mængderabatten nemlig også. Hvis du månedligt har brug for 6.000 handsker og 2.000 mundbind, kan du altså få en billigere stykpris på dine handsker og vice versa.

Vil du have personlig service og en fleksibel løsning?

Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi den absolut bedste aftale til dig

Tlf.: 88 62 69 69 // Mail: salg@MediDen.dk

Flere fordele

Du får fleksibel service

Du får højeste kvalitet

Bestil fra afkaldslager

Dag-til-dag-levering

Et miljørigtigt valg

Scroll to Top