Miljørigtigt valg

Når du handler hos MediDen, tager du et miljørigtigt valg. Vores mål er at skabe en 100% cirkulær økonomi, hvor vores miljøbelastning holdes på et absolut minimum. Det er et ambitiøst mål, når man producerer og leverer forbrugsvarer, men det er ikke uladsiggørligt. Vi tror på, at høj kvalitet og gode priser kan forenes med omtanke for miljø og mennesker.

Der er lang vej endnu, men vi er godt på vej og har allerede indført en række grønne tiltag i vores forsyningskæde.

Mindre CO2-udledning

Vi har redesignet den klassiske emballage til engangshandsker, så æskerne fylder langt mindre under transporten. Det betyder, at vi har sparet 5,6 % af vores transport. Endnu vigtigere er det, at vi dermed har reduceret vores udledning af CO2 med 5,6 %.

Mere genbrug

Vores emballager består af genbrugsmateriale. Eksempelvis indeholder æsken til MediDen Handsker cellulosefibre, som kan genanvendes op til syv gange. Vores mål er at kunne genbruge alt fra vores produkter.

Mindre ressourcespild

Vi producerer vores egne handsker og mundbind. Det har givet os muligheden for at reducere brugen af overflødige materialer, som belaster miljøet. Vi har blandt andet designet en emballage-reduceret version af vores mundbind-pakker med henblik på mindst muligt ressourceforbrug under fremstilling og transport. Derudover er de designet til at fylde mindre i både opbevaring og i affaldsbeholderen.

Miljøvenlige støtteprojekter

Vi har allieret os med en række støtteprojekter, som har samme grønne ambitioner som os. Her kan vi eksempelvis nævne FleXskrald. Initiativet er støttet af EU’s strukturfond og har til formål at indhente skrald på en bæredygtig måde, hvor skraldet transporteres af eldrevne køretøjer, og hvor skraldet sorteres og genbruges ordentligt. Vores website er desuden også CO2-neutralt. Det betyder, at vi får målt vores strømforbrug og via en fast regning tilbagebetaler miljøet gennem donationer til et globalt CO2-neutraliseringsarbejde.

– Se alle de formål, vi støtter.

Tag et grønt valg

Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi den absolut bedste aftale til dig

Tlf.: 88 62 69 69 // Mail: salg@MediDen.dk

Flere fordele

Du får fleksibel service

Få den højeste kvalitet

Bestil fra afkaldslager

Dag-til-dag-levering

Markedets bedste priser

Scroll to Top