Om os

INNOPREVENT TILBYDER GODKENDTE MUNDBIND TIL HURTIG LEVERING OG FAIR PRISER. ALLE VORES MUNDBIND ER CE-GODKENDTE OG TESTET EFTER INTERNATIONALE TESTNORMER.

Innoprevent er registreret som importør og distributør af medicinsk udstyr hos lægemiddelstyrelsen. Dette er et lovkrav, hvis man sælger medicinsk udstyr i Danmark. Herunder er vores mundbind certificeret efter EN14683:2019+AC:2019. Dette er mundbind af typerne; Type I, Type II, Type IIR m.m.

Vi tilbyder vores produkter til erhverv, private, sundhedssektoren og detailmarkedet

Baggrund

Et mundbind er ikke blot et mundbind. Mundbindets funktionalitet er defineret af de materialer der anvendes i mundbindet. Det er materialerne der er afgørende for mundbindets beskyttelsesgrad. 

Derfor forhandler InnoPrevent udelukkende godkendte medicinske kvalitetsmundbind. Vores ekspertise er din garanti for, at du får det helt rigtige produkt og den helt rigtige sikkerhed.

Vores Rødder

Hos InnoPrevent har vi rødder i den internationale filtreringsindustri og nonwovens branchen. Nonwowens er de råvarer som et mundbind består af, altså et ikke vævet stof. Vi ved, hvad det handler om når materialer og produktion skal gå op i en højere enhed. Derved kan vi sikre dig et kvalitetsprodukt, du kan stole på.

Nicolaj Klit
Direktør InnoPrevent

Kontakt

mobile-phone-2
mood-happy
pin

Adresse

Frederikstadvej 15 9200 Aalborg SV
Danmark

Skriv til os

Salgskonsulent - Sundhedssektoren

Nicolaj Klit

Direktør
 

Scroll to Top