Hos MediDen ønsker vi at gøre en forskel for mennesker og miljø.
Derfor støtter vi op om en række gode formål og initiativer, som understøtter vores branche og forsyningskæde.

Tandrødderne

MediDen leverer medicinsk udstyr til 40% af de danske tandlæger. Generelt har vi i dag skabt en forsyningskæde, som understøtter behovet i de danske tandklinikker. Af samme grund ønsker vi også at gøre en forskel i den branche, som vi arbejder mest sammen med. Derfor har vi valgt at støtte Foreningen Tandrødderne. Tandrødderne tilbyder gratis tandbehandling til socialt udsatte borgere. Alle i og omkring projektet er frivillige, og lige nu består teamet af 20 tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

 

Familiesponsor

Vi er stolt Familiesponsor af Tandrødderne. Det betyder, at vi støtter Tandrøddernes gode initiativ med en donation. Pengene går ubeskåret til at hjælpe udsatte borgere med at få et mere værdigt liv.

 

Donation

Foruden vores sponsorat donerer vi også gratis MediDen Nitril-handsker og MediDen Mundbind til hele klinikkens forbrug. Køber du medicinsk udstyr fra MediDen, er du med til at støtte Tandrøddernes frivillige arbejde.

 

Læs mere om Tandrødderne

100 træer doneret til danske klimaskove

MediDen har doneret 100 træer til Sorøvej Klimaskov v. Nyrup, som på 100 år vil optage 40,225 tons CO2. Donationen har vi givet som partner i Growing Trees Network Foundation.

 

Vi vil være klima- og CO2-neutrale i vores produktion ved at give det tilbage, som vi tager fra naturen. Eksempelvis er der træfibre i pap, som udgør størstedelen af vores emballagedesign. Derudover bruger vi CO2, når vi transporterer vores varer. Ved at donere træer til de danske klimaskove er vi et skridt nærmere målet om at være 100% klimaneutrale. 

 

Hent MediDens Klimaskovs-Certifikat

FleXskrald

FleXskrald er et EU-støttet initiativ, som har til formål at øge genanvendelsen af affald fra butikker og kontorer. Vi er tilmeldt initiativet, da vi hos MediDen netop har affald, som kan genbruges og genanvendes. FleXskrald afhenter vores affald på eldrevne køretøjer, der er med til at reducere energiforbrug og CO2-udledning. Skulle det ikke være nok, hjælper FleXskrald også med at skabe beskæftigelse for mennesker med særlige udfordringer.

 

Vi er ovenud glade for at samarbejde med FleXskrald. Alle de gode initiativer kan kun lade sig gøre, fordi du aktivt har valgt at købe MediDen-produkter. Tak.

 

Læs mere om FleXskrald

Astma-Allergi Danmark

Hos MediDen gør vi en dyd ud af at producere og levere produkter med respekt for mennesker og miljø. Derfor har vi også valgt, at vi kun vil producere mundbind, som er Astma-Allergi Danmark-godkendte.

 

Astma-Allergi Danmark er en patientforening, som har til formål at forbedre livet for mennesker med allergi, astma, høfeber og eksem. Det formål ønsker vi at føre ud i livet ved at tage et ansvarligt valg om at producere mundbind, der tilgodeser astmatikere og allergikere.

Erhvervssponsor Astma-Allergi Danmark

Vi er også stolt erhvervssponsor af Astma-Allergi Danmark. Vores sponsorat går ubeskåret til Astma-Allergi Danmarks vigtige arbejde:

  • Målinger af daglige pollental og varslinger
  • Rådgivning til alle med astma og allergi
  • Gennemgang af produkter for uønsket kemi
  • Afholdelse af kurser for personer ramt af astma og allergi
  • Forskning inden for astma og allergi
  • Politisk og mediemæssigt fokus på området

(Kilde: www.astma-allergi.dk/)

Læs mere om Astma-Allergi Danmark

CO2-neutralt website

Vores website er CO2-neutral. En hjemmeside belaster miljøet ved at bruge strøm. Faktisk er det serveren, der hoster hjemmesiden, som bruger strøm. Alle besøgende på vores hjemmeside bruger også strøm fra en server. Derfor har vi har tilmeldt os IngenCO2, som er en virksomhed, der beregner miljøbelastningen på vores website baseret på sidevisninger.

 

IngenCO2 sender os en regning ud fra deres CO2-beregning. Pengene går til et globalt CO2-neutraliseringsarbejde. På den måde prøver vi at give det tilbage, som vi har taget fra miljøet. Det betyder også, at du er CO2-neutral, mens du læser denne tekst, og når du handler online hos MediDen.

 

Læs om IngenCO2’s klimaprojekter

Har du et initiativ, vi skal støtte?

Vi er altid på udkig efter flere velgørende formål og projekter, der understøtter vores kunders forretning og vores egen forretning. Vi støtter gennem donation af varer, ydelser eller ved at optimere vores egne forretningsgange.

 

Har du et godt initiativ, vi skal støtte? Så fortæl os endelig om projektet:

    Scroll to Top