Fleksibel service

Hos MediDen ønsker vi at gøre det let for dig at bestille handsker, mundbind og andet medicinsk udstyr. Vi skræddersyer derfor gerne samarbejdet til dine behov.

Hvordan skal aftalen skrues sammen?

Rammeaftale: Ønsker du en rammeaftale, hvor du automatisk får leveret et antal handsker og/eller mundbind på et fast tidspunkt om ugen, måneden eller året?

Afkaldslager: Hvis du vil have stor mængderabat uden at bruge lagerplads, kan vi tilbyde et afkaldslager, hvor vi opbevarer dine produkter og sender partier afsted, hver gang du mangler. Både håndtering af afkaldslager og den løbende levering er omkostningsfrit.

Bestilling efter behov: Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at bare at bestille nye leverancer, når du mangler.

Hvordan vil du helst bestille?

Vi ønsker at gøre bestillingen let for dig og tilpasser os derfor den løsning, du har det bedst med. Hos MediDen kan bestillingen eksempelvis både klares telefonisk, via mail, via SMS eller ved bestilling på webshoppen. Alt er muligt.

Hvor meget vil du bestille ad gangen?

MediDen har et stort dansk lager, og du kan derfor bestille lige så mange handsker, mundbind og andet medicinsk udstyr, som du ønsker:

500 stk.? 5.000 stk.? 50.000 stk.? 500.000 stk.?

På den måde kan vi også garantere forsyningssikkerhed. Det kan være rart at bestille stort ind, så du har udstyr til et godt stykke tid. Men det mest fordelagtige ved større bestillinger er, at vi kører med mængderabat: Jo mere du køber, jo bedre stykpris får du.

Vil du have personlig service og en fleksibel løsning?

Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi den absolut bedste aftale til dig

Tlf.: 12345678 // Mail: 123@MediDen.dk

dummy2

Højeste kvalitet

Vi tilbyder udelukkende kvalitetsprodukter. For os betyder kvalitet, at vores produkter er testet til at efterleve de højeste, internationale testnormer og godkendt af både danske og europæiske sundhedsinstanser.

Eksempel 1 | MediDen Handsker

Vores MediDen handsker er testet i henhold til EN 16523-1:2015+A1:2018 og EN ISO 374-4:2019, hvilket er et EU-testkrav for handskernes gennemtrængningsniveau. Derudover er de CE 2777-mærket, hvilket betyder, at de er godkendt til fødevareindustrien.

Eksempel 2 | MediDen Mundbind

Vores MediDen Mundbind er Type IIR i henhold til DS/EN 14683:2019. Certificeringen er EU’s standard for risikoniveauet målt på blandt andet: Bakteriel filtrationseffektivitet, differentialtryk/udåndingsmodstand og stænkresistens. Derudover er vores mundbind godkendt af Astma Allergi-Danmark.

Bedst i test

Vi mener, at brugs-kvaliteten skal afgøres af dem, der anvender udstyret dagligt. Derfor er vores produkter også udviklet og udvalgt i tæt dialog med den professionelle sundhedssektor. På den måde er vi sikre på, at vores produkter er de bedste at anvende i praksis.

Certifikater

Certifikat 1

Certifikat 2

Certifikat 3

Certifikat 4

Certifikat 5

Vil du have personlig service og en fleksibel løsning?

Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi den absolut bedste aftale til dig

Tlf.: 12345678 // Mail: 123@MediDen.dk

dummy2

Markedets bedste pris

Vi tør godt sige, at vi har markedets bedste prissætning på medicinske kvalitetsprodukter. Men hvad betyder det så, når vi siger, at vi har den bedste pris?

Direkte fra fabrik til forbruger

MediDen er både producent og leverandør af medicinsk udstyr. Vi har derfor skåret alle fordyrende mellemled væk, så du kan få kvalitetsprodukter til den absolut bedste pris.

Prismatch – 5%

Vi har prismatch. Det betyder, at vi matcher enhver anden pris på tilsvarende medicinsk udstyr. Ved at levere produkter direkte fra fabrik til forbruger er vi sikre på, at det ikke kan gøres billigere. Og hvis du nu alligevel skulle finde produkterne billigere, så matcher vi naturligvis prisen og trækker endnu 5% fra.

Mængderabat

MediDen tilbyder mængderabat. Vi ønsker ikke, at der skal være forskel på vores priser, men det er klart, at vi har færre omkostninger forbundet med at producere, opbevare og levere i større mængder. Derfor giver vi også mængderabat. Jo mere du køber, jo bedre pris kan du forvente. Har du ikke plads til at opbevare de store mængder, tilbyder vi afkaldslager uden ekstraregning. Det betyder, at vi opbevarer din lagerbeholdning og sender leverancer afsted, når du mangler.

Fordelskunde

Hos MediDen tilbyder vi flere forskellige produkter inden for medicinsk udstyr. Vi kan derfor også lave en god fordelsaftale for dig, der eksempelvis både har brug for handsker og mundbind. Her gælder mængderabatten nemlig også. Hvis du månedligt har brug for 8.000 handsker og 5.000 mundbind, kan du altså få en billigere stykpris på dine handsker og vice versa.

Vil du have markedets bedste aftale?

Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi den absolut bedste pris til dig

Tlf.: 12345678 // Mail: 123@MediDen.dk

dummy2

Afkaldslager

Vores afkaldslager har fået et afsnit for sig selv, da muligheden er en favorit blandt vores kunder. Køb med afkaldslager betyder, at du kan købe ind i store mængder – og få mængderabatten – uden at du behøver finde plads til produkterne på egne hylder. Konceptet bygger på, at vi kan opbevare dine produkter og sende partier afsted, hver gang du mangler.
Både håndtering af afkaldslager og den løbende levering er omkostningsfrit.

Vi kan både aftale, at du siger til, når det er ved at være tid til at få fyldt op på klinikken, i restauranten eller et helt tredje sted. Vi kan også aftale, at vi fast sender en mængde afsted hver uge eller måned, så du aldrig løber tør. Aftalen kan skræddersys til dine behov. Med vores afkaldslager sørger vi blot for, at du kan få den absolut bedste pris og stor forsyningssikkerhed, uden at du behøver bruge plads på opbevaring.

Især tandklinikker finder muligheden attraktiv, da der ofte ikke er megen opbevaringsplads på klinikken, omend handsker og mundbind bruges i stride strømme.

Vil du have markedets bedste aftale?

Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi den absolut bedste aftale til dig

Tlf.: 12345678 // Mail: 123@MediDen.dk

Dag-til-dag-levering

Hos MediDen går vi op i den gode service. For os er en del af den gode service, at du kan få leveret dine produkter med det samme, når du står og mangler mundbind, handsker eller noget helt tredje. Af samme grund tilbyder vi også dag-til-dag-levering.

Hurtig levering

Hvis du bestiller inden klokken 14.00, bliver produkterne afsendt samme dag og leveret dagen efter (I særtilfælde vil der gå to dage).

God levering

Dine produkter bliver leveret lige til døren, og vi bærer dem gerne helt ind i butikken, i klinikken, på lageret eller hvor end, du vil have dem til at stå.

Har du ikke plads? Så husk, at vi tilbyder et afkaldslager, hvor vi opbevarer dine produkter og sender partier afsted, når du mangler. Læs mere her.

Altid samme kvalitet

Vi producerer vores egne kvalitetsprodukter. Derfor får du også altid leveret samme produkt med samme høje kvalitet – fra bestilling til bestilling.

Vil du have en god aftale med dag-til-dag-levering?

Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi den absolut bedste aftale til dig

Tlf.: 12345678 // Mail: 123@MediDen.dk

dummy2

Miljørigtigt valg

Når du handler hos MediDen, tager du et miljørigtigt valg. Vores mål er at skabe en 100% cirkulær økonomi, hvor vores miljøbelastning holdes på et absolut minimum. Det er et ambitiøst mål, når man producerer og leverer forbrugsvarer, men det er ikke uladsiggørligt. Vi tror på, at høj kvalitet og gode priser kan forenes med omtanke for miljø og mennesker.

Der er lang vej endnu, men vi er godt på vej og har allerede indført en række grønne tiltag i vores forsyningskæde.

Mindre CO2-udledning

Vi har redesignet den klassiske emballage til engangshandsker, så æskerne fylder langt mindre i transporten. Det betyder, at vi har sparet 5,6 % af vores transport. Endnu vigtigere er det, at vi dermed har reduceret vores udledning af CO2 med 5,6 %.

Mindre ressourcespild

Vi producerer vores egne handsker og mundbind. Det har givet os muligheden for at reducere brugen af overflødige materialer, som belaster miljøet. Vi har blandt andet designet en emballage-reduceret version af vores mundbind-pakker med henblik på mindst muligt ressourceforbrug under fremstilling og transport. Derudover er de designet til at fylde mindre i både opbevaring og i affaldsbeholderen.

Mere genbrug

Vores emballager består af genbrugsmateriale. Eksempelvis indeholder æsken til MediDen Handsker cellulosefibre, som kan genanvendes op til syv gange. Vores mål er at kunne genbruge alt fra vores produkter.

Miljøvenlige støtteprojekter

Vi har allieret os med en række støtteprojekter, som har samme grønne ambitioner som os. Her kan vi eksempelvis nævne FleXskrald. Initiativet er støttet af EU’s strukturfond og har til formål at indhente skrald på en bæredygtig måde, hvor skraldet transporteres af eldrevne køretøjer, og hvor skraldet sorteres og genbruges ordentligt. Vores website er desuden også CO2-neutralt. Det betyder, at vi får målt vores strømforbrug og via en fast regning tilbagebetaler miljøet gennem donationer til et globalt CO2-neutraliseringsarbejde.

– Se alle de formål, vi støtter.

Tag et grønt valg

Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi den absolut bedste aftale til dig

Tlf.: 12345678 // Mail: 123@MediDen.dk

Scroll to Top