Højeste kvalitet

Vi tilbyder udelukkende kvalitetsprodukter. For os betyder kvalitet, at vores produkter er testet til at efterleve de højeste, internationale testnormer og godkendt af både danske og europæiske sundhedsinstanser.

MediDen Hansker

Vores MediDen handsker er testet i henhold til EN 16523-1:2015+A1:2018 og EN ISO 374-4:2019, hvilket er et EU-testkrav for handskernes gennemtrængningsniveau. Derudover er de CE 2777-mærket, hvilket betyder, at de er godkendt til fødevareindustrien.

MediDen Mundbind

Vores MediDen Mundbind er Type IIR i henhold til DS/EN 14683:2019. Certificeringen er EU’s standard for risikoniveauet målt på blandt andet: Bakteriel filtrationseffektivitet, differentialtryk/udåndingsmodstand og stænkresistens. Derudover er vores mundbind godkendt af Astma Allergi-Danmark.

Bedst i test

Vi mener, at brugs-kvaliteten skal afgøres af dem, der anvender udstyret dagligt. Derfor er vores produkter også udviklet og udvalgt i tæt dialog med den professionelle sundhedssektor. På den måde er vi sikre på, at vores produkter er de bedste at anvende i praksis.

Certifikater

Certifikat 1

Certifikat 2

Certifikat 3

Certifikat 4

Certifikat 5

Vil du have personlig service og en fleksibel løsning?

Fortæl os om dit behov, så sammensætter vi den absolut bedste aftale til dig

Tlf.: 88 62 69 69 // Mail: salg@MediDen.dk

Flere fordele

Du får fleksibel service

Markedets bedste priser

Bestil fra afkaldslager

Dag-til-dag-levering

Et miljørigtigt valg

Scroll to Top